זיבה שלא עוברת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/12/2012 | 14:27 | מאת: גבי

שלום, הופיעה אצלי זיבה לפני כשבוע ולפני יומיים קיבלתי זריקה של רוצפין ו-4 כדורים של איזה אנטיביוטיקה שאני לא זוכר את שמה. בעבר נדבקתי בחיידק ואחרי הזריקה זה עבר לי, הפעם זה לא עובד והגירוד אף התגבר, מה עלי לעשות?? והאם הטיפול עובד ישר או שלוקח לו כמה ימים?

08/12/2012 | 15:03 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גבי, פעמיים להידבק בזיבה ? כנראה שאתה עושה משהו שלא כדאי לעשות. תפנה לרופא המומחה במחלות מין , במקרה זה הייתי חוזר על בדיקת הזיבה כדי לאבחן אם מדובר בתסמינים שעדיין לא חלפו למרות שהחיידק טופל או שעדיין יש זיהום במחולל הדומה לזיבה

מנהלי פורום אורולוגיה