ראייה ירודה וירידה בכמות הזרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/11/2012 | 18:27 | מאת: דוד

שלום, יש לי פלוס 0.75 בעין שמאל ופלוס 0.25 בעין ימין. הראיה שלי בלילה על הפנים (אני רואה אורות מרוחים בגלל ניתוח לייזר לא מוצלח) רציתי לשאול האם ידוע קשר ראייה ירודה כפי שאני מתאר לירידה בכמות הזרע (הנוזל שיוצא ממני הרבה יותר דליל מבעבר - יותר מימי). האם יש קשר לכאבי ראש (מהם אני גם סובל בחודשים האחרונים) אם כן, כיצד בודקים? תודה

04/12/2012 | 13:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דוד סביר להניח שאין קשר בין הירידה בראיה לזרע. הכאבי ראש מחייבים בירור בברכה,

מנהלי פורום אורולוגיה