שלום רב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/11/2012 | 23:34 | מאת: אבי

יש לי דליות בשק האשכים והוא קצת אדום היום אני סובל מקנדילומה ופטרת מתחת לשק האשכים בעבר היו לי גירודים חזקים באיזור ואדמימות השאלה שלי מה עליי לעשות כנגד דליות בשק אשכים אין לי כאבים או משהוא חוץ הקנדילומה והפטרת אבל הדליות בשק האשכים לא ניראה לי מצב טבעי תשובתך חשובה לי מאד ...תודה מראש

04/12/2012 | 13:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אבי, אם התשובה כל כך חשובה לך כפי שאתה מציין אז ראוי שתפנה לאורולוג לבדיקה , תשובה שלי בפורום מבלי שבדקתי אותך ואני לא יודע בכלל במה מדובר לא אמורה לספק אותך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה