זקפה מוקדמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/11/2012 | 09:25 | מאת: י

שלום אני בחור בן 22 וסובל מזקפה פתאומית שמגיעה לפעמים בלי שום סיבה באוטובוס וכאלה או בהתרגשות קטנה ביותר ואני מרגיש שיש לי שפיכה מוגזמת בלילות אפילו שבמשך היום לא היה שום גירוי... ורציתי לשאול איך אפשר לטפל בנושא והאם זה דבר שאמור להשפיע על התפקוד המיני בעתיד. תודה מראש...

13/11/2012 | 12:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני לא רואה בעיה רפואית בכך. במידה והזיקפה מלווה בכאב אז מדובר בבעיה המצריכה טיפול. לא אמור להיות השפעה על התפקוד בעתיד בברכה

04/12/2012 | 17:13 | מאת: י

תודה רבה....

מנהלי פורום אורולוגיה