גירוי בשלפוחית השתן- דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/10/2012 | 22:54 | מאת: ליטל

שלום ד"ר, אני במצוקה רבה ואודה לך על העזרה:) מזה כחודש אני סובלת מגירוי בשלפוחית השתן שבא והולך! כשזה קורה יש לי ממש מן התקף, ואני חייבת לרוץ כל שנייה לשירותים גם אם לא שתיתי כלום. השתן מאוד מועט ולא שורף אלא יותר מגורה, יש לי ממש זרמים ואני מאוד סובלת.... גם לאחר השתן זה ממש לא נרגע וכעבור 2 דקות אני שוב בשירותים. יש לציין כי זה כבר קרה לי 3 פעמים בחודש-חודש וחצי האחרון, עבר לבד ומשום מה חזר. זה קורה לי כשאני במתח..לא יודעת אם יש קשר בין הדברים... בריאה לחלוטין ולא נוטלת תרופות. תודה רבה!!!!

25/10/2012 | 15:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליטל יש לבצע מספר בדיקות כדי לאבחן מה הסיבה שגורמת להפרעה. תפני לאורולוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה