בעיה כוללת במערכת השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/09/2012 | 22:05 | מאת: יוסף

שלום,אני בן 23 בדרך כלל בריא מאוד,אני מטייל כבר תקופה של 10 חודש ואפשר להגיד שהתזונה שלי לקוייה,לפני כחצי שנה גילו לי אבן קטנה בכליות בשל התייבשיות מרובות ודלקת בדרכי השתן,בשל טיפול תרופתי לקוי הסימפטומים המשיכו בערך באותה תקופה גם החלו לי שפיכות לאחר מתן השתן ולאחר מתן צואה,בנוסף להנ"ל יש לי כאבים בלימפות במפשעה,אבקשך את עצתך? האם יש אפשרות שזה שילוב של מחלות כלומר האבן בכליות גורמת לדלקת בשתן ובערמונית?האם יתכן האופציה שמדובר במחלת מין? בשל אי אפשרות לפנות לרופא בחודש הקרוב,אבקש ממך המלצה לדרכי טיפול אלטרנטיביות,תודה רבה

16/10/2012 | 15:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסף, דעתי הרפואית היא שעלייך לפנות לרופא , אני לא יכול לתת יעוץ בפורום

מנהלי פורום אורולוגיה