צריבה בשתן,כאבי מותניים/גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/09/2012 | 18:14 | מאת: הודעה

שלום רב. בת 53 .מזה כשבוע סובלת מצריבה וכאב בעת מתן שתן. לא הספקתי לביקור רופא עדיין. חשבתי שיעבור. שתיתי הרבה מים ולקחתי טבליות CRANBARY כעת מזה שלושה ימים לערך התחילו כאבים במותניים/גב תחתון . ברצוני לדעת האם כאבי גב תחתון /מותניים קשורים לצריבה בשתן ? והאם הרופא ישר נותן טיפול עוד לפני בדיקת השתן ?

16/10/2012 | 14:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, כאבי גב תחתון יכולים להיות קשורים לצריבה בשתן אבל לפעמים אין קשר. יש רופאים שנותנים טיפול מבלי להמתין לבדיקת השתן ויש כאלו שממתינים לתשובה

מנהלי פורום אורולוגיה