כאבים באשך/מפשעה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/09/2012 | 14:49 | מאת: עדי

שלום. אני בן 33, ובחודשים האחרונים אני סובל לעתים מכאבים באיזור המפשעה. מספר פרטים על הכאבים: 1. לפעמים הכאב מתחיל יום לאחר פעילות גופנית (ריצה/חדר כושר, בכל אופן לא משהו מאוד מאומץ), נמשך כמה ימים ושוכך לאיטו. 2. הכאב הוא בצד ימין של הגוף, בעיקר באשך אך לפעמים גם בבטן התחתונה או בירך. לפעמים האשך נפול. 3. הכאב אינו חריף אלא נסבל והרבה פעמים בא לידי ביטוי בעת הליכה (פחות במנוחה) 4. כאשר התחילו הכאבים נבדקתי על ידי אורולוג אשר מישש את האיזור ולא מצא משהו ראוי לציון. כמו כן עברתי (ללא קשר) בדיקת זרע שיצאה תקינה. ועכשיו לשאלות: 1. מה יכול להיות שיש לי? האם יכול להיות שלכאב גורם פסיכולוגי? 2. האם לחזור לאורולוג או אולי לרופא אחר? 3. מה באשר לפעילות גופנית? תודה.

16/10/2012 | 08:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יכולות להיות סיבות רבות לכאב. מניסיוני בד"כ הכאב ממערכת שריר ועצמות, לעיתים צריך לפנות לאורטופד, לפעמים לכירורג, לפעמים לאורולוג ולעיתים לרופא המתמחה ברפואת ספורט. לעיתים קרובות לצערי לא מגלים מה מקור הכאבים. באופן כללי סביר להניח שמנוחה תשפר את המצב בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה