נפיחות באשך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/09/2012 | 08:11 | מאת: אריאל

מזה כמה חודשים שיש לי בצמוד לאשך ימין נפיחות שגדלה ותפחה עד לגודל של כמעט כדור טניס. רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקת אולטראסאונד ובתוצאות נכתב שאין עדות להידרוצלה והודגמה מסה גדולה בעלת מרקם מוצק בלתי אחיד ללא הדגמה של זרימת דם. ובסיכום נכתב שהממצא אינו ברור. אבקש לדעת אם זה יכול להיות משהו מסוכן ודחוף מכיון שהתור לאורולוג הוא רק אחרי החגים(כ 3 שבועות) תודה ושנה טובה

16/10/2012 | 08:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אריאל, אני מאוד מקווה שעד עכשיו כבר פנית לאורולוג. אם לא אז תפנה בקרוב . בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה