כאבים גב תחתון אשכים פי הטבעת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/09/2012 | 21:34 | מאת: אליהו

אני בן 40 סבלתי בעבר פעם אחת מאבן בכליות. לפני כחודש החלו כאבים במתן שתן. כאב בגב התחתון. שריפה במתן שתן . השתנות תכופות וכעת סובל גם מיציאות רבות במהלך היום. כאבים בין האשכים לפי הטבעת. זרמים אשר מפריעים לי במהלך היום. כאבים מתישים. אשר מקרינים לכל האזור. מה עליי לעשות לאיזה רופא לפנות אלו בדיקות לעדות. אברש מענה במהרה. כי אני כבר די מיואש וחושב כבר על דברים נוראים. תודה

16/10/2012 | 08:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אליהו, רצוי שתפנה קודם כל לרופא המשפחה שיתחיל בבירור כולל בדיקת שתן ואולי US . לאחר מכן סביר להניח שיפנה אותך לאורולוג מומחה. בברכה

22/02/2013 | 09:02 | מאת: איציק

אני סובל בדיוק מאותם דברים שאתה מתאר מצאת פתרון?

מנהלי פורום אורולוגיה