מבקש עזרה בפענוח בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/08/2012 | 12:29 | מאת: אלון

שלום רב, עשיתי בדיקת זרע כי אני ואישתי רוצים להכנס להריון(אחרי 2 הפלות בשבועות הראשונים) ורציתי לדעת אם הכל תקין ושאין שום בעיה? צבע: צהבהב צמיגות: נורמל PH: 7.8 נפח: 3 ריכוז: 25X10 תנועה: 36 / פרוגרסיבת: 36 / מקומית אין ערך / ללא תנועה 64 לויקוציטים - 0X10 אלגונטינציה: שלילית TOTAL MOTILE COUNT: 27X10 בדיקת מבנה לפי WHO תאים תקינים: 4 פתולוגית ראש: 90 פתולוגית זנב: 6 תודה רבה

06/09/2012 | 08:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מספר צורות תקינות בתחום הנמוך של הנורמה מכיוון שפעמיים כבר היה הריון סביר להניח שספירת הזרע שלך מספקת

מנהלי פורום אורולוגיה