שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/08/2012 | 19:49 | מאת: דני

בן 68 סובל מהטלת שתן מרובה , בעיקר כשנמצא בסביבה ממוזגת . במעקב אורלוגי הערמונית מוגדלת אך לא מצדיקה התערבות . עברתי בדיקות אולטארסונת , ציטוסקפיה , ואורודינמקיה חלקית . נסיסיתי מגוון של כדורים. וללא שנוי . אבקש לקבל דיעה נוספת

06/09/2012 | 08:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דני, כדי לתת חוות דעת טובה צריך לראות את כל הבדיקות שביצעת. ישנן שילובי תרופות שונים למקרים כמו שלך , צריך לראות מה קיבלת ומה עדיין לא ניסית. יצאו לאחרונה מספר תרופות חדשות טובות מאוד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה