פצע על איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/08/2012 | 17:53 | מאת: אלון

לפני כחודש הייתי בתאיילנד ויומיים לפני שחזרתי לארץ קיימתי יחסי מין אוראלים עם נערת ליווי (מצצה לי ) לאחר יומיים יצא לי על הפין (ממש מתחת לחור ) פצעון כאשר איבר המין במצב של זיקפה הוא ניראה טוב לעיין וכאשר איבר המין יישן הפצעון עדיין ניראה אך פחות .. וזה כבר שלושה שבועות לא עובר .. עשיתי בדיקת שתן וגילו אצלי כדוריות דם אדומות בשתן ! חשוב להזכיר שכל מה שתיארתי כאן התחיל משהו כמו יומים שלושה לאחר המיקרה.. הייתי אצל אורולוג והוא הסתכל ואמר שזה שטויות אך לדעתי האורולוג זילזל בבדיקה שהוא עשה (הוא הסתכל שניה ואחרי משהו כמו דקה כבר הייתי בחוץ) אפשר בבקשה עזרה ?? אני חושש מה עליי לעשות ?? הרופא מישפחה אמר לי למרוח סינטומיצין .. האם זה יעזור ????

23/08/2012 | 08:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלון, כדי לענות על השאלה שלך צריך לבדוק אותך. כמו כן לאור הסיפור של קייום יחסי מין לא מוגנים עם מקצוענית (גם מין אוראלי נחשב לקיום יחסי מין) סביר להניח שהייתי ממליץ לבצע בדיקה לשלול מחלות מין בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה