פיירוני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/08/2012 | 22:49 | מאת: אנונימי

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.. אני כיום בן 17... לפני שנה וחצי שנתיים חוויתי זיקפה חזקה בבית הספר ואני לא זוכר ממש למה.. הייתי באותו יום עם ג'ינס שלא נתן לפין שלי להיזקף ולעמוד והרגשתי כאב עז ולאחר כמה דקות זה עבר.. לאחר יום-יומיים ראיתי שאיבר הפין שלי התעקם בצורה משמעותית! כמובן התביישתי מאוד לספר להוריי על התקרית אז העלמתי עין.. כיום איבר הפין שלי עקום וכשהוא זקוף הוא בצורה עקומה ,זה לא מפריע לי , לא לשופכה ולא לשתן לצאת.. קראתי באינטרנט הבנתי שיש לי מחלת פיירוני. האם זה יכל לגרום לי מחלות.בעיות בריאותיות בעתיד והאם יש ניתוח או טיפול שיסדר או לפחות ישפר את המצב? מה ההשלכות ותופעות הלוואי והאם הם יפריעו לי בשירותי הצבאי? תודה רבה!

22/08/2012 | 09:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני לא בטוח שמדובר במחלת פירונאי, יתכן והיה לך שבר בפין יש ניתוחים לתקן את המצב, בד"כ אין תחלואה נלוות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה