נבידו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/08/2012 | 08:05 | מאת: פיני

שלום לפני חודש וחצי קבלתי את הנבידו.עכשו עברתי בדיקה דם התוצאה היתה 6.7 פחות מימה שהיה לי לפני הנבידו.למרות שלאחר 3 שבועות חל שיפור לטווח קצר ואז באה ירידה די משמעותית.עלי לציין שאני נוטל טרופות לחרדה+להורדת עצבנות אבל במינוןנמוך מאד.שאלתי מה הסיבה למצה שבו אני נמצא לאחר הזרקת הנבידו.דרך אגב אני בן 58 ולא סובל משום מחלה למעט מה שצינתי.תודה

16/08/2012 | 12:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לא ברור לי מדוע הניבידו של שיפר את רמת הטסטוסטרון , אולי שווה לחזור על הבדיקה

מנהלי פורום אורולוגיה