בדיקת Semen culture

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/08/2012 | 18:23 | מאת: ערן

האם ישנה חשיבות לכמה זמן לפני הבדיקה ניתנת הדגימה ? האם היא צריכה להיות בקירור או משהו בסגנון הזה ? האם יש אפשרות שבעקבות זמן ממשוך בין הדגימה לבדיקה לא יהיה ניתן לבצע את הבדיקה כשורה ? בתודה מראש

09/08/2012 | 15:36 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ערן, רק בשבילך התקשרתי למרכז בריאות האשה בכפר סבא , אתה יכול להתקשר אלייהם והם ישלחו לך בפקס את ההוראות לספירת הזרע 09-7621212 בכל מקרה ההמלצה להביא את הבדיקה תוך שעה מרגע השפיכה , ממליצים להכניס את המבחנה בין החולצה לגוף כדי לשמור על טמפרטורת גוף. בהצלחה

16/08/2012 | 22:03 | מאת: ערן

בתוצאות הבדיקה הגיע התשובה - צמיחה מעורבת. הייתי שמח אם תוכל להסביר לי מעט מה אומרת תוצאה זו. בתודה מראש.

מנהלי פורום אורולוגיה