אשך שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/08/2012 | 07:46 | מאת: אמיר

אני בן 47, מיששתי בליטה צמודה לאשך ימין האם זה נורמלי,או זה דבר שמצריך בירור לאורך פני השטח של שני האשכים אין שום דבר חריג באשך שמאל שקצת יותר קטן אין את הבליטה, ושניהם בגודל הנורמה מיששתי את זה כי אני מרגיש שק האשכים לאחרונה, וקצת כאב בבטן תחתונה מלפני פחות מחודש אני מקבל טוביז לשלפוחית הרגיזה ושיפר קצת , כאשר ויסקר לא עזר לי למשך כשבועיים אשמח לקבל תשובה

08/08/2012 | 08:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אמיר, כל ממצא באשך מחייב בדיקת אורולוג כדי לשלול גידול של האשכים. בד"כ אם הממצא נפרד מהאשך הסיכוי שמדובר בגידול נמוך מאוד אך בכל זאת מחייב בדיקה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה