כאבים בסיום מתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/08/2012 | 07:18 | מאת: אמא

שלום, ילדתי לפני חודש ובשבועיים- שלושה האחרונים יש לי כאבים כשאני מסיימת לעשות פיפי (בכיווץ הסוגר). מעין צריבה חזקה מאוד. בנוסף (עם או בלי קשר) יש לי מדי פעם כאבי בטן. הרופא שלי אבחן טלפונית דלקת בדרכי השתן ונתן מוקסיפן, אבל הייתי מעוניינת בחוות דעת נוספת. תודה רבה

08/08/2012 | 08:54 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אבחון דלקת בדרכי השתן נעשת ע"י בדיקת שתן ובדיקת רופא , אני לא מכיר שום דרך אחרת לאבחן לא בטלפון ולא בטלפתיה או שום צורה אחרת. הדכר נכון כפליים עבור חוות דעת נוספת. תעשי לעצמך טובה , תפני לרופא.

08/08/2012 | 14:00 | מאת: אמא

הייתי שמחה אם התשובה הייתה קצת פחות צינית.

מנהלי פורום אורולוגיה