פין מכווץ והאם הגודל בסדר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

04/08/2012 | 17:44 | מאת: ישראל

שלום אני בן 21 הפין שלי במצב זקפה מגיע ל 11-12 ס"מ הפין שהוא רפוי הוא מכווץ ולא בגלל שאני נכנס למים קרים למה זה ככה אצל חברים שלי זה לא קורה וזה מפריע לי נסיתי לקיים יחסי מין עם מישהי במצב עמידה ולא הצלחתי להכניס את הפין זה בגלל הגודל שלו ? יש לי הרגשה שאני לא יכול להכניס את הפין לנרתיק האישה בגלל גודלו אני מאוכזב ומדודכא מנושא זה אשמח לקבל עזרה תודה מראש ישראל

07/08/2012 | 13:33 | מאת: סמי

האורך של הפין שלך במסגרת הנורמה . אתה יכול לקיים יחסי מין בכל תנוחה שתרצה אפילו בעמידה. המראה של הפין במצב רפוי לא חשוב. יש לי פין במצב זיקפה 12ס"מ כמוך ואני מנסה את כל התנוחות האפשריות וזה עובד.ובמצב רפוי מגיע האורך ל-5 ס"מ . אף פעם לא הרגשתי שחסר לי מה שהוא בעניני נשים. וכל אלה ששכבתי איתן מפרגנות לי. דע לך שיש עשרות אלפים שיש להם אורך פין כמוך וכמוני והם מתפקידים מינית בצורה מצויינת. הבעיה שלך לא באורך הפין אלא בדימוי העצמי, תהיה בטוח בעצמך ובבצועים שלך מינית ותוציא את ההזיות מראשך. בהצלחה סמי

מנהלי פורום אורולוגיה