מחלת פיירוני לאחר טיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/08/2012 | 10:31 | מאת: בדוי9

לפני כ-10 חודשים טופלתי כימותרפית ולאחר מכן גיליתי כי הפין התעקם וקטן,הייתי אצל אורולוג שהמליץ על לקיחת ויטמין e 400 יומי אך רופאים אחרים שללו את לקיחת הויטמין הנ"ל,(בטענה שיש סיכוי ל% מסויים לחלות בסרטן ריאה)אז למי לשמוע?הפסקתי לקחת את זה לאחר כשבועיים,ורק מיידי פעם אני נוטל כדור אחד של 100בינתיים ישנו שיפור בעקומה אך הפין שקוע לא חזר לקדמותו וגודלו הקודם,אנא דעתך והמלצתך בנדון,תודה מראש

07/08/2012 | 11:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

טיפול בויטאמין E מקובל במקרים כאלו

08/08/2012 | 08:22 | מאת: בדוי9

ויטמיןe למחלת פיירוני,אז זה המצב שרופא אחד המליץ על כך(400)ו-3 אחרים(לא אורולוגים)שללו והמליצו שלא,כי התפרסם שזה עלול לגרום לסרטן הריאה,אז למי ואת מה לקבל ולעשות,אין צורך שזה משאיר אותי מבולבל ולא קוראים לי יובל(עפ"י יובל המבולבל)תודה

מנהלי פורום אורולוגיה