צריבה חזקה במתן שתן..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/07/2012 | 22:36 | מאת: א.כ.

בבקשה עזרה, זה כבר בלתי נסבל. כבר כמה ימים שחש צריבה איומה במתן שתן, ממש בקצה הפין, נראה לי שקיימת אדמומיות בצד אחד (פנימי) של פתח השפיכה. בשלב ראשוני נטלתי אנטיביוטיקה עד לקבלת תשובות של בדיקת השתן, אך לא היה שיפור. לדעתי ישנו שפשוף באותו הצד של קצה צינור השופכה, אך לא מצליח להבין כיצד ניתן לרפא משהו שנמצא כל הזמן (מס' פעמים ביום) תחת אווירה של השתן? האם ישנם תכשירים למריחה על מנת להקל על הכאב וכמובן על ריפויו? אודה בתשובה מהירה.

01/08/2012 | 20:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

תפנה לביצוע בדיקות שתן, לא כדאי סתם להתחיל טיפול מבלי להגיע לאבחנה

02/08/2012 | 09:16 | מאת: כ.א.

עבר כבר שבוע, עשיתי מס' בדיקות שתן, הכלליות מראות שהכל תקין, ישנן עוד כאלה לשלול מחלות מין (למרות שאין סיבה שיש כזאת), בקיצור אם אני לא שותה ליטרים של מים למשך כל היום, כל מתן שתן מלווה בצריבה חזקה, שתן צלול לגמרי מקל על התחושה. אילו עוד בדיקות אני צריך להגיד לרופא / אורולוג לעשות (משפט קשה אבל לצערי זה מה שקורה) - אני צריך להפעיל את הרופאים לבדיקה יסודית שתפתור לי את הבעיה הממש מציקה. אני מרגיש ממש רגישות ומתהלך ממש בזהירות מחשש לנגיעות בקצה הפין, היו גם ימים שהאשכים כאבו במין כאב עמום ועוד כאבים עמומים בכל אזור החלציים - בקיצור לא יודע מה אפשר לעשות.

מנהלי פורום אורולוגיה