בעיה מטרידה מאוד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/07/2012 | 10:35 | מאת: אמ

שלום , אני בחור בן 28 ,לפני כשנה החלו להופיע לי צריבות בעת מתן שתן ועכירות בעת מתן השתן אך לאחר כיומיים העניין חלף גם העכירות וגם הכאב כך שלא חשבתי לגשת לרופא. מאז כל מספר שבועות מופיעה לי עכירות בדרכי השתן לעיתים עם צריבה ולעיתים ללא צריבה. לפני כחצי שנה ניגשתי לרופאת המשפחה בקשר לבעיה הזו והיא שלחה אותי לבדיקת שתן רגילה,לבדיקת תרבית ולבדיקות מחלות מין,כל הבדיקות יצאו תקינות אך הכאבים והעכירות והדכיפות במתן שתן המשיכו להופיע זמן רב ,כתוצאה מכך שלחה אותה הרופאה לבדיקת אולטרהסאונד של דרכי השתן והשלפוחית והפנייה לאורולוג. האולטרהסאונד היה תקין והאורולוג שלח אותי לבצע בדיקת סיטי עם חומר ניגוד שיצאה תקינה. לאחר מספר ימים הכאבים והעכירות חלפו. חשוב לציין שבדיקת הסיטי והאולטרהסאונד התרחשו כעשרה ימים לאחר שביקרתי אצל האורולוג ועם הזמן ההרגשה של חוסרה הנוחות פחתה משמעותית עד לבדיקות הללו. בתום הבדיקות הללו הרופא האורולוג קבע שהכל בסדר ושאני אולי מגזים בתאורים שלי ושעכירות בשתן יכולה להיות וזה נורמלי ושהכל תקין. לפני כשבועיים חזרה לי העכירות בשתן ברמה כזו שלעיתים היא מופיעה פעמיים ואף שלוש פעמים ביום. ביחד עם הבעיה הזו של העכירות התחלתי להרגיש רצון להתיל שתן בדחיפות גבוהה וכאבים בחלק התחתון של שק האשכים כשאני מרגיש שיש לי שתן ( לא בעת השתן אלא כשאני מרגיש שיש לי שתן ושאני צריך ללכת להתיל אותו) וכאבים בעת הפליטה-בעת ההגעה לשיא בקצה האיבר. הכאב בעת הפליטה הופיע גם לפני כחצי שנה ולכן רופאת המשפחה שלחה אותי גם לבדיקת מחלות מין. מאז עברתי רופאה והרופא הזו כעת שלחה אותי לפני כיומיים לאולטרהסאונד של דרכי השתן,הערמונית ושל שק האשכים ובנוסף הפנתה אותי לאורולוג ולבדיקת PSA-בדיקת דם (אני חושב שככה קוראים לה). התסכול שלי נובע מכך שהתורים שנקבעים לבדיקות האולטרהסאונד הם לעוד שבועיים ויתכן ולא יראו כלום בבדיקה זו , בנוסף , הבדיקה של ה-PSA אמורה להתרחש לאחר שבוע ללא קיום יחסי מין או הרמת משא או רכיבה על אופניים ,יתכן שבעוד שבוע כבר לא ארגיש כך. בנוסף,הרופאה המליצה לי לגשת לרופא אורולוג פרטי מבית החולים עין כרם, האם אתם מכירים או ממליצים על אורולוגים ספציפיים. מה עליי לעשות? אני סובל מהעניין כבר שנה אך לא רואה את האור בנושא הזה ואף מתחיל להיות מודאג מאוד בנושא.. תודה מראש. אמ

29/07/2012 | 10:37 | מאת: אמ

חשוב לציין שאני לרוב בחור בריא , ללא מחלות כרוניות יש לי בעיה גנטית של כולסטרול גבוה יחסית אך כרגע אני איני לוקח כדורים אלא רק נוסטרול שזה תוסף של פיטוסטרולים ואומגה 3 ו 6.

מנהלי פורום אורולוגיה