ארטוסקופיה לכליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/07/2012 | 08:45 | מאת: עדי

היי לפני כ3 ימים עברתי ארטוסקופיה דרך השופכה להוצאת אבן 10 ממ מגביע הכליה הימנית אשר לאחר מכן השאירו לי שם צינורית. ביום השיחרור כאשר הגעתי הביתה הצינורית נמשכה לי במקלחת עד חציה ובשיחה עם המחלקה אמרו לי לשלוף אותה לגמרי למרות שההוראות היו ליות איתה כשבוע. שאלתי היא: מה תפקידה של הצינורית ואם גרמתי או אגרום לנזג בכך שהוצאה לפני זמנה ושאלה נוספת מדוע למרות שאני שותה המון אני בקושי מטילה שתן ודמי מאד ובטני נפוחה מאד. אשמח לתשובה מהירה. שבת שלום

01/08/2012 | 18:47 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום עדי, לאור מה שאת מתארת רצוי שתלכי להיבדק בהקדם בברכה

01/08/2012 | 21:46 | מאת: עדי

תודה רבה על המענה. עדיין סובלת מידי פעם מחום השתן עדיין דמי ולא יוצא בכמות מספקת והכאבים בצד לא ירדו. ביקרתי אצל הרופא אשר ששלח אותי לאולטראסאונד כליות ודרכי שתן שנקבע למחר. מקווה מאד שהכל תקין והגוף שלי מגיב פשוט כך... עלי לציין שהרופא ביקש ורצה שאגש למיון בתחילת השבוע אך סרבתי והוא עידכן אותי שהניתוח לא עבר פשוט ושניקבו את גביע הכליה....תודה רבה בכל מקרה

מנהלי פורום אורולוגיה