טיפול בסרטן הערמונית לאחר ניתוח לפרסקופי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/07/2012 | 08:49 | מאת: יובל

שלום, אני בן 22 ועומד לעבור בקרוב ניתוח לתיקון בקע מפשעתי. הרופא המליץ על ניתוח באמצעות לפרסקופיה. יחד עם זאת ציין, שאם בעתיד יאובחן סרטן הערמונית, לא ניתן יהיה לבצע ניתוח והטיפול בו יבוצע בדרכים אחרות. אני מקווה שלעולם לא יאובחן אצלי סרטן הערמונית, אך חשוב לי להבין את המשמעויות והמגבלות של הניתוח שאני עומד לעבור בקרוב. תודה רבה, יובל

01/08/2012 | 11:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ניתוח לאפארוסקופי לתיקון בקע עם הנחת רשת בהחלט מקשה לאחר מכן על כריתת ערמונית רדיקלית אך לא פוסלת את האופציה לחלוטין. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה