היעלמות השפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2012 | 20:55 | מאת: רוני

שלום אני בגיל 40 בריא לחלוטין, מזה כשלושה חודשים בזמן קיום יחסי מין אני מגיע לגמירה מלאה אך ללא שפיכה ולעיתים יש שפיכה מועטת. עוד ברצוני לציין כי לפני כן הכל היה תקין,ויש לי 3 ילדים. מצפה לתשובה מהירה,תודה מראש.

01/08/2012 | 18:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רוני תופעה מוכרת , ככל הנראה השפיכה הולכת "אחורה" לשלפוחית השתן. לעיתים נגרם ע"י תרופות מסוימות. בד"כ אין לכך טיפול בברכה

01/08/2012 | 23:45 | מאת: רוני

שלום, בהמשך לתשובתך בקשר להיעלמות השפיכה, רציתי לציין שאינני נוטל תרופות משום סוג, והייתי מאד רוצה לדעת אם קיים סוג של טיפול לבעיה זו, או איזה פתרון ,אם ביכלל קיים לתופעת היעלמות השפיכה. איך מאבחנים את הסיבה המדוייקת לכך? למען האמת אני דיי מוטרד בשל כך. אודה מאד לתשובתך. רוני

מנהלי פורום אורולוגיה