בעיה באשך שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2012 | 19:00 | מאת: רמי

שלום, אני בן 28. לפני בערך 11 שנים אשך שמאל "מפורק" ושמוט לעומת הימני. בבדיקת הצבא טרם הגיוס נאמר לי כי הדבר לא דורש טיפול. הדבר אכן לא מפריע לי בצורה מיוחדת בחיי היומיום ובקיום יחסי מין, אך אינו אסתטי, ולכן חשבתי לטפל בו בכל זאת. לתחושתי האשך מתפקד מבחינת סיפוק זרע, מכיוון שישנה התכווצות מסוימת של האשך בעת פעילות מינית, אך אין לדבר ביסוס מעבר לתחושה זו בלבד. כמה שאלות לקוניות: - האם אתה מזהה את הבעיה? זו וריקוצלה? - האם לפנות בכל אופן בעניין ולמי? - האם היית ממליץ לטפל בניתוח אם הדבר לצורך אסתטי בלבד? במידה והדבר לצורך אסתטי, האם הטיפול יקר או מכוסה במידה מסוימת ע"י קופ"ח (כללית מושלם)? תודה מראש.

01/08/2012 | 18:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום כדי לענות אם מדובר בוריקוצל ואם יש צורך בניתוח עלייך לפנות לבדיקה של רופא אורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה