שפיכה מוקדמת ושימוש בקונדום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2012 | 17:55 | מאת: אבי

שלום , השאלה שלי מתחלקת ל 2 . 1. בעת משגל יש לי לעיתים שפיכת כמות לא קטנה של זרע לפני הגמירה , כתוצאה מכך למשל בעת שימוש בקונדום, עוד לפני הגמירה הוא משתחרר לי קצת וחושש שיצא לגמרי ולכן מפסיק. 2. לוקח לי לגמור כחצי דקה לאחר החדירה , מהם הדרכים לטיפול ? תודה על העזרה !

01/08/2012 | 10:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אבי, יתכן שהכמות הקטנה של נוזל אינה זרע אלה הפרשה מבלוטות מהפין הדרכים לטיפול בשפיכה מוקדמת יכולים להיות התנהגותים (במקרים אלו יש להיועץ עם סקסולוג) או תרופתיים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה