ריפלוקס דרגה 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/07/2012 | 12:30 | מאת: שני.

שלום, בתי בת שנתיים ו3 חודשים עם ריפלוקס דרגה 3 מטופלת מניעתית בצפורל. היא גמולה מחיתולים 3 חודשים בזמן האחרון מבקשת ללכת הרבה לשירותים עשיתי בדיקת שתן בסטיק היה תקין. מה הסיבה שהיא הולכת לשירותים לעיתים תכופות? אודה למענה

31/07/2012 | 18:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שני, ככל הנראה אין קשר בין הרפלוקס להליכה המרובה לשירותים (לעיתים שלפוחית נוירוגנית יכולה לגרום לרפלוקס אך לפי מה שאת מתארת התסמינים של דחיפות ותכיפות הופיעו רק לאחרונה) אני נוהג לטפל בתלונות אלוע"י שינויים התנהגותיים ולעיתים טיפול תרופתי. כמובן שחשוב לשלול בעיות אחרות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה