הגדלת פתח השופחה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/07/2012 | 16:22 | מאת: קרן

היי לאחרונה גילינו שלבן שלי יש פתח צר , נגשנו למומחה(כירוג ילדים) להתייעצות לפני ניתוח והוא נתנן לנו משחה אנטיביוטית להחדיר לתוך הפין , שאולי זה יצליח במקום ניתוח , למשך שובעיים ואז לחזור אליו ואם זה לא יצליח אז נעשה ניתוח. האם זה נכון? כמו כן איך הפתח אמור לגדול רק ממשחה ? אני יודעת שאת המשחה שמים אחרי הניתוח כדי למנוע הידבקות חוזרת של העור, אבל לא ברור לי איך היא אמורה לפתוח את הפחת? אודה להסבר וייעוץ בעיניין.

24/07/2012 | 18:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עניתי כבר על שאלה זו בפורום אחר, לא אוכל להגיד לך מה הייתי עושה מבלי לבדוק אותו

מנהלי פורום אורולוגיה