דלקות בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/07/2012 | 11:02 | מאת: ליאת

ד"ר נאמן שלום יש לי מס' שאלות אודה לך עם תענה לי 1. הריון שבוע 21 חיידק פסאודומונס בשתן איזה אינטיביוטיקה מתאימה כי לא מצויין ע"י המעבדה איזה 2. האם חיידק זה מסכן את העובר וההריון. אין חום או כאבים 3.כמו שציינתי בשאלותי לפני יומיים עברתי ניתוח רפלוקס בילדות ותמיד היה רגישות בדרכי השתן ובגיל 17 עברתי הרחבות עקב כאבים במתן שתן במשך שנתיים ואז תרבית שתן הראתה שנתיים דלקת ולבסוף הסתבר שהיתה חסימה. האם יכול להיות שגם הפעם עקב היסטוריה רפואית כל פעם יוצא תרבית שתן מעורבות של מס' סוגי חיידקים . פעמיים יצא פאסאודונומס והשאר מעורבות

24/07/2012 | 11:00 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאת, לכל חיידק יכולים להיות מספר אנטיביוטיקות שמתאימות לו. צריך להיזהר בהריון ולקחת רק טיפול מתאים. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה