בקשר לאוננות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/07/2012 | 18:08 | מאת: אינקוגניטו

רציתי לדעת, במקרה ואוננתי בין הגילאים 13 או 14 (לא סגור) עד גיל 20 בהגזמה, לפחות פעם ביום בלי תקופות הפסקה, כאשר יותר ממחצית הימים בין 2 ל4 פעמים, ובלי מגע מיני עם נשים כלל, ובגלל זה איבדתי חלק משיערי מצדדי הבלורית שצמח במקומות אחרים בגוף כנראה, רציתי לדעת אילו השלכות יכול להיות שהיו לזה על התפתחותי, והאם גם במקרה של הפסקת אוננות וקיום יחסי מין לכמה שנים בכל זאת יש נזק בלתי הפיך לזרע שלי? הכוונה לאיכות הזרע.

12/07/2012 | 10:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, האוננות לא גרמה לנשירת השער ולא גרמה לירידה בספירת הזרע

מנהלי פורום אורולוגיה