כאב מלחיץ באשך שמאל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2012 | 23:53 | מאת: עודד

שלום עמוס. אני בן 21, חייל. לפני 3 שנים (עוד כאזרח) נבדקתי אצל אורולוג ששלח אותי לבדיקת דופלר. לבדיקה הממצאים הבאים: אשך שמאל: מרקם אחיד ללא נוזל מסביב. זרימה תקינה. מסביב הודגמו ורידים ספרמטיים והודגם היפוך זרימה בתוכם המתרחבים בזמן ואל סלוה עד 0.55 סמק. ראש אפידידימיס בגודל 1.74 סמ עם ציסטה בגודל 1.41 סמק. ספרמטוצילה בראש אפידידימוס משמאל. כמו כן, שני ממצאים ציסטיים בתוך זנב האפידידימיס בגודל עד 0.7 סמ. נכתב גם וריקוצלה דרגה 3 משמאל. נאמר לי כי אין צורך לנתח וכי הכל בסדר ועליי לחזור לביקורת בעוד שנה. לצערי לא עשיתי זאת בעקבות הגיוס.. כרגע המצב הוא כזה: יש לי כאב עמום באשך שמאל, שאני מרגיש בבטן התחתונה. הכאב הוא רצוף כבר 4 ימים. החלק הכואב ביותר הוא גוש (נראה לי אותה הציסטה) והצינורות המובילים אליו. (ורידים/גידים... אין חי מושג..) זה מאוד מפריע לי, וגם מלחיץ.. בנוסף אפשר ממש לראות באשך השמאלי הצטברות של מה שלפחות נראה לי כורידים, בנפח של כמעט האשך עצמו. אני מאוד בלחץ ולא יודע מה לעשות.. יש לך איזושהי השערה למה זה? ומה עליי לעשות? במיוחד כדי שיפסיק לכאוב.. תודה רבה..

05/07/2012 | 16:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

עלייך להיבדק ע"H רופא בהקדם. אני לא יכול לדעת במה מדובר לפי התאור שלך

מנהלי פורום אורולוגיה