שתן בלילה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/06/2012 | 07:16 | מאת: אבי

אשתי כל לילה כבר איזה שינה סובלת מבריחת שתן בזמן שנה נסינו הם טיטול מבוגרים וזה גם לא עוזר ניסתה לא לשתות לפני שינה לא עוזר אתה חייב לעזור לי אשתי מתבישת מעצמה היא רק בת 27

05/07/2012 | 11:14 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אבי מדובר ככל הנראה בתופעה של הרטבת לילה. חשוב לברר ולמצוא מה הסיבה לכך . לעיתים מדובר רק בהרטבת לילה לעיתים הרטבת יום ולילה. לעיתים הדבר היה מאז ומתמיד ולעיתים תופעה חדשה. תפנו ליעוץ , כך ניתן לקבוע מה הסיבה ולאחר מכן לטפל בברכה ד"ר עמוס נאמן

06/07/2012 | 07:09 | מאת: אבי

יש טיפול שהוא לא בסל הבריאות בסך 1000 שקל זה נראה לך

מנהלי פורום אורולוגיה