שבר פין קל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/06/2012 | 18:18 | מאת: אנונימי

היום בבוקר, לאחר שאתמול אוננתי בצורה הרבה יותר אגרסיבית מהרגיל, החלו לי כאבים בפין (באזור חיבור לגוף) וישנה מעט נפיחות באיורים שונים שלו. קראתי על שבר פין והכאב אצלי הוא הרבה פחות חמור, לא זכור לי "קליק" ואין שטפי דם. רציתי לדעת האם יש כזה דבר שבר פין "קל"? אם כן אז מה זה אומר ומה הטיפול לכך? אם לא אז אשמח לדעת מה לעשות בהמשך. תודה!

21/06/2012 | 18:23 | מאת: אנונימי

נ.ב. אין פגיעה במתן שתן או בזיקפה (כאב קל במהלכה).

01/09/2013 | 20:33 | מאת: אסי

בחיפוש בגוגל הגעתי לשאלה של הבחור הנ"ל. אני סובל מאותה בעיה כמו הבחור עם צריבה במתן שתן מדי פעם וכאבים קלים בזקפה.אך ללא נפיחות ושטפי דם.כמו כן שמתי לב לעקמת קלה בעת זקפה יש לתופעה הזאת זמן החלמה משוער?

מנהלי פורום אורולוגיה