דלקת בשתן מדלקת בכליה?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/06/2012 | 22:28 | מאת: ליאל

היתה לי לפני כשבועיים דלקת עם חום גבוה וצמרמורות שאובחנה כדלקת כליה. טופלתי בעירוי של רוספין 1מ"ג חמישה ימים. עשיתי תרבית שתן 10 ימים לאחר סיום העירוי והתוצאה היא "צמיחה מעורבת של מספר סוגי חיידקים". כמו כן נמצאו בשתן לויקוציטים 25, יש לציין שיש לי רקע של דלקות שתן באופן כרוני. האם הדלקת עברה לשלפוחית השתן? מה לעשות?

05/07/2012 | 08:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאל, סביר להניח שהדלקת חלפה בעזרת האנטיביוטיקה. בד"כ צמיחה מעורבת הכוונה ללקיחה תת אופטימאלית של התרבית

מנהלי פורום אורולוגיה