כאבים מוקרנים מהערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/06/2012 | 19:02 | מאת: אביעד

שלום רב, לפני כשנתיים ושוב לאחרונה, התקף כאבים מוקרנים מהערמונית לגב תחתון מעיים תחתונים ולבטן תחתונה, בדיקות שתן חוזרות תקינות, אין צריבה במתן שתן, ואולטרסאונד תקין, גם הליקובטר שלילי. בדיקת זרימת שתן סבירה. פרמיקסון עוזר לבעיה, אך משום מה הבעיה מתעוררת שוב לאחר יחסי מין / אוננות, התופעה כשלעצמה חלפה לאחר כחודש פעם שעברה, ויש לשער שגם כעת עם הפרמיקסון כמו פעם שעברה. כך שכנראה זו דלקת / רגישות / תגובה לא זיהומית. האם יש משהו שמומלץ לבדוק / לשקול לעשות ?

14/06/2012 | 12:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אביעד. בהנחה שהאבחנה שלך נכונה אתה מתכוון לדלקת כרונית של הערמונית. לבעיה זו אופי מחזורי , לפעמים יותר טוב ולפעמים פחות טוב. צריך ללמוד להתמודד עם המצב בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה