דליפה בזמן זיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/06/2012 | 10:06 | מאת: אסף

שלום, אני נער בן 17 וקצת וזה מכבר אני סובל מדליפת נוזל הזרע בזמן זיקפה. לאירונה אני חושש כי התופעה החמירה. מה זה אומר ומה עלי לעשות אם לא ארצה לשתף את הורי בנושא. תודה.

14/06/2012 | 08:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ככל הנראה מדובר בנוזל שמופרש מקצה איבר המין ולא נוזל זרע. אין מה לעשות

14/06/2012 | 09:16 | מאת: אסף

ועוד- האם הוא מכיל חיידקים או כל דבר אחר העשוי להגעיל והאם יש איזשהו סיכוי שכן מדובר בנוזל זרע? הנוזל דביק, לרוב אם לא תמיד שקוף והכמות עשויה להיות לעיתים לא מעטה (בסביבות רבע שוט וודקה).

מנהלי פורום אורולוגיה