שאלות לגבי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/06/2012 | 14:01 | מאת: אנונימי

שלום, מצאו אצלי אחרי שני אישפוזים בבית חולים אבן קטנה בכליות, אחרי ניסיונות להוציא אותה עם תרופה שמרחיבה את האזור הוחלט שאני אעבור ניתוח שבו יכניסו מעין צינור דרך הפין, יגיעו לאבן, ימשכו אותה החוצה וישאירו צינור שיתמוך באזור למשך שבוע שמחובר לחוט שיצא מהפין. (לא הצלחתי למצוא את השם של הניתוח) השאלות שלי הן: האם הוצאת התומך על ידי המשיכה בחוט כואבת או מורגשת? אם תיהיה לי זיקפה, זה עלול למשוך את התומך קצת או לשנות את מיקום שלו? איך קוראים לניתוח הזה? נ.ב. אם זה משנה, אני נער... תודה מראש!

14/06/2012 | 08:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נער, הניתוח נקרא אורטרוסקופיה. המשיכה לא נעימה אבל לא סוף העולם, יש זקפה רגילה , החוט יכול לזוז בזמן הזקפה

מנהלי פורום אורולוגיה