נואשת לעזרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/06/2012 | 12:26 | מאת: איילת

כבר כמה חודשים עם צריבה בשתן לא שפויה והפרשות שמשליך לצד ימין ולבטן בדיקות אורולוג מקיפות אין חיידק זה ויראלי למרות זאת ניסיונות לתת אנטיביוטיקה שלא עזר כלל נאמר לי כי זה ויראלי לשתות הרבה מים ואני מנסה הרבה ולא עוזר כגון חמוציות וכו האם יש עוד שיטות להקלה על דלקת שאינה ממקור חיידקי זה לא שפוי זה עוצמתי מידי צורב מידי כואב מידי מחליש ואני לא מתפקדת בכלל כבר כמה חודשים מאז הלידה אודה לך לכל טיפ שתוכל לתת לי על טיפול בדלקת שמקורה אינו חיידקי תודה רבה

08/06/2012 | 08:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום איילת, במקרה שלך אני חושב שצריך קודם כל לאבחן נכון במה מדובר. אני לא כל כך מאמין בדלקת ויראלית בטח לא לאור התסמינים שאת מתארת. קודם כל חשוב לבדוק אותך , לאחר מכן מספר בדיקות הדמייה כמו US יכולות לקדם את האבחנה. לעיתים יש צורך בהסתכלות לתוך שלפוחית השתן (ציסטוסקופיה). תפני ליעוץ בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה