DHAE SULPHATE

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/06/2012 | 20:02 | מאת: אני הוא

שלום לך דוקטור.. אני בן 63, לפני שלוש שנים התגלה אצלי סרטן הערמונית, 6 בסולם גליסון.., עברתי טיפול הורמונאלי וקרינתי.. אני מאז ועד היום "נקי" וכל חצי שנה נמצא אצלי בממוצא 0.5 תוצאות בדיקת P.S.A לפני שלושה חודשים, נתבקשתי ע"י האורולוג שלי לעשות מעבר (כמו בכל פעם) לבדיקות המקיפות הרגילות שלי שהן די טובות גם בדיקות נוספות שהוא מבקש בכל ביקור תקופתי אצלו כל חצי שנה.. והנה בבדיקה האחרונה בחודש מרץ ש"ז נתגלה ממצא שלא צץ בבדיקות הקודמות שלא האונקולוג ולא רופא המשפחה שלי לא ידעו לתת הסבר וגם לא דרשו בדיקה זו DHAE SULPHATE, אז אולי אתה..כי אני מניח שמדובר בנושא פוריות או "גבריות" כלשהי.. להל"ן המצצאים: 1. vitamin b12 264 בסקלה בין .141 ל-489 2. tsh 3.88 בסקלה שבין 0.27 עד 4.20 3. folic acid 19.4 בסקלה שבין 10.4 ל- 42.4 4. fsh 9.6 iu/l 5. testosterone total 12.6 בסקלה שבין 9.4 לבין 37.0 6. shbg 33 בסקלה שבין 10 לבין 57 7. free androgen index 38.53 בסקלה שבין 20.00 לבין 96.00 8. DHAE SULPHATE 1.27 בסקלה שבין 2.20 ל- 15.20 (כאן זה מחוץ לסקלה). אודה לך דוקטור אם אקבל תשובה מה קורה בסעיף 8 ביחס לשאר בדיקת הקבוצה הנדונה והאם ניתן לתקנו ולהביאו למרכז הסקלה ואם כן איך? או שבעצם העניין נחתם כבר מפאת גילי 63 ואו הרקע ההיסטורי שהיה לי בנושא סרטן הערמונית.. תודה לך אני הוא

03/06/2012 | 20:09 | מאת: אני הוא

תוספת ... בדיקה נוספת ששכחתי להכניס והיתה באותה קבוצה: LH 3.0 IU/L

מנהלי פורום אורולוגיה