דלקות חוזרות בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/06/2012 | 10:37 | מאת: מרים

שלום רב. הנני סובלת מהדלקות האמורות בליווי כל הסימפטומים הידועים + דימום רב. בדלקת האחרונה טופלתי בקהילה בCIPROFLOXACIN, ZINNAT,DISEPTIL FORTE ללא הטבה.תרבית שתן הצמיחה E. COLI מסוג ESBL.התאשפזתי לצורך קבלת אמיקצין.לאחר 4 מנות הופסק הטיפול בשל תגובה ספק אלרגית. נשלחתי הביתה להמשך טיפול בMACRODANTIN למשך 4 ימים.נעזרתי גם בתוספי מזון על פי המלצה והיתה הטבה. לאחר חדשיים חזרה הדלקת ועמה הסימפטומים למעט דימום. שאלתי: מה והאם ניתן לעשות ולעזור על מנת לשוב לחיים נורמטיביים ללא סבל? אודה מאד על כל תשובה .

09/06/2012 | 18:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מרים, תפני לאורולוג טוב , שיבדוק אותך שיעקוב אחייך. במקרים אלו אני בד"כ ממליץ לבצע הבדיקות נוספות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה