כאב באשכים..דחוף זה ממש כואב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/05/2012 | 02:56 | מאת: נחום

מזה כמה ימים שיש לי כאבים באשך השמאלי.. בהתחלה הכאב היה נסבל היה כאב עמום.. היום הכאב ממש התגבר ונהיה כבר מציק! אני מרגיש לפעמים גם כאבים באזור הבטן התחתונה בצד שמאל גם..ולפעמים גם בגב התחתון גם כן בצד שמאל.. לפני כשבוע גם לפני שהתחילו הכאבים הרגשתי כאב בעת מתן שתן.. ממה זה יכול לנבוע??? בבקשה זה דחוף..זה ממש כואב וזה מציק!

09/06/2012 | 18:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הפורום לאאאא עונה על שאלות דחופות. אם יש מקרה דחוף צריך לפנות לטיפול רפואי. בכל מקרה של כאב חזק באשכים אני ממליץ לפנות לרופא בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה