בעיה במתן השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/05/2012 | 10:56 | מאת: אנונימי

שלום רב יש לי בעיה של שתן כל רגע ולמרות שאני מרגיש שאני חייב אבל לא יוצא לי מיד לוקח די זמן עד שאני מטיל את מימיי ובבוקר נהיית לי הצטברות מטורפת של שתן שקובל לי לתחושה לא טובה מלווה בכאבי בטן האם זה אומר שיש לי סרטן ? או בעיה כלייתית? יש לציין שהחלו לי כאבים בגב התחתון האם זה קשור?

08/06/2012 | 08:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ככל הנראה מדובר בהגדלה של הערמונית או חסימה אחרת במוצא שלפוחית השתן. במקרים דומים לשלך אני בודק את המטופל , יש לבצע מספר בדיקות ולהגיע לאבחנה בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה