עיקור לגבר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/05/2012 | 17:32 | מאת: יעל

שלום לך אנו שוקלים ברצינות לבצע עיקור לבעלי מסיבות שונות שלא נראה לי שכאן לפרט אבל בקיצור כיוון שלי אסור לקחת גלולת או התקנים שונים אנחנו רוצים הגנה של 100 שלא יהיה הריון נוסף ואני רק בת 35 כך שיש עוד שנים להפסקת המחזור.. השאלה שלי היא- עד כמה נפוץ הניתוח הזה כיוון שמשיחות ששוחחנו עם אנשים זה לא נשמע דבר שאנשים שוקלים בכלל. לנו זה נשמע הגיוני מאד.. מי מבצע אותו והאם יש שינוי בתחושה של הגבר בזמן יחסי המין בכל שלביהם כמו כן מי בארץ מיומן בניתוח כזה והאם בכלל שווה לבצע בחו"ל כי אולי יותר נפוץ? תודה תודה מראש.

28/05/2012 | 13:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יעל, בארה"ב זה הניתוח הכי נפוץ שמובצע . בארץ יחסית נדיר ככל הנראה מטעמי דת ומהעובדה שהניתוח לא הפיך (ישנם ניתוחים להפוך , אך הם לא מוצלחים) לאחרונה אני רואה ומבצע יותר ויותר ניתוחים כאלו , האוכלוסיה משתנה והדעות משתנות , יותר גברים רוצים את הניתוח. הניתוח סה"כ פשוט מאוד עם החלמה מהירה , אין צורך לטוס לחו"ל לבצע את הניתוח. אשמח לראות אתכם או שתפנו לאורולוג שמבצע את הניתוח. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה