יבלות חוזרות על איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/05/2012 | 18:38 | מאת: רון

שלום רב , לפני כשלושה שבועות אובחן אצלי יבלות על איבר המין, רופא העור צרב אותן בחנקן. הפצע התייבש אך עדיין לא עבר לגמריי ונראה שיבלות חדשות נוצרו באותו המקום. השאלה שלי היא האם יש דרך טובה יותר להיפטר מהיבלות שאינה כרוכה בהמון כאבים , זמן ריפוי ממושך , וחוסר תפקוד בעקבות זאת ? ומה הסבירות שאם אצרוב אותם שוב הם פשוט ימשיכו לחזור ? ואם יש משחה או המשך טיפול בזמן ההחלמה שיעזור לכך שהיבלות לא יחזרו ? תודה רבה !! ...

27/05/2012 | 12:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רון, לעיתים אני מבצע כריתה של ממצאים אלו בהרדמה מקומית. בד"כ איני לא ממליץ על משחות כאשר יש קונדילומות של הפין. חשוב לבדוק את בת הזוג כדי לוודא שאין הידבקויות חוזרות ממנה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה