איבד מין נוטה כלפי מטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/05/2012 | 10:12 | מאת: אור

שלום, איבר המין שלי נוטה מטה בעת זקפה, אני בו 20 מעולם לא קיימתי יחסי מין גם מכוון שהביטחון העצמי שלי ירוד בעקבות הנטייה שלי איבר המין. האן נטייה מטה היא בעיה קשה? מה אני צריך לעשות או למי לפנות בנושא? נ.ב אני חייל כך שטיפול אני צריך לעשות דרך הצבא ואני לא כל כך מאמין ברופאים של הצבא.

19/05/2012 | 14:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אור אם הנטיה משמעותית אפשר לתקן אותה בניתוח

19/05/2012 | 19:32 | מאת: אור

תודה דוקטור , זה אמור להפריע לי בתפקוד המיני? מומלץ לעשות ניתוח או שזה מסוכן? עש תופעות לווי לניתוח כזה? השמח לתגובה ממך דוקטור. תושה מראש

מנהלי פורום אורולוגיה