כאב באשכים בזמן חיכוך או מישוש של שק האשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/05/2012 | 09:59 | מאת: א.א

לפני חודש התחילו אצלי כאבים בבטן תחתונה ובאשכים והיה חום גבוה 39 חשוב לציין שבבוקר שאני קם אין כאבים והכאבים מתחילים במשך היום וזה רק בחיכוך או במישוש ושעולים במדרגות(כששק האשכים למעלה איני מרגיש בכאבים רק במשך היום שהוא יורד למטה) הייתי בבית חולים ועשו לי את כל הבדיקות (דם ,שתן,US לאשכים,US לכליות לדרכי השתן ולבטןובדיקת תרבית הזרע וכל הבדיקות היו תקינות והופנתי לידי אורולוג גם הוא ציין שהכל תקין מה אני צריך לעשות???? האם יש עוד בדיקות שלא עשיתי. יכול להיות שזה יתר מאמץ? או תנועה לא נכונה?

19/05/2012 | 14:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום א.א לא נראה לי שיש לי מה להוסיף בנושא. נראה שעברת את רוב הבדיקות הרלונטיות

מנהלי פורום אורולוגיה