כאבים בזמן פליטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/02/2009 | 11:30 | מאת: Dany

שלום, אני בן 62 ולאחרונה אני חש בכאבים בזמן הפליטה,האם יש הסבר,אוסיף כי אובחנה אצלי אבחנה של חוסר תפקוד באשכי כתוצאה מגודל קטן אך לעומת זאת הערמונית תקינה וערכי psa תקינים. דני

18/02/2009 | 23:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ממליץ שתפנה לאורולוג לצורך בדיקה ובירור. יש צורך בבדיקת שתן וזרע, יש צורך בבדיקה רקטאלית ועוד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

18/02/2009 | 23:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ממליץ שתפנה לאורולוג לצורך בדיקה ובירור. יש צורך בבדיקת שתן וזרע, יש צורך בבדיקה רקטאלית ועוד. בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה