רעידות בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/05/2012 | 23:48 | מאת: שי

ד"ר נכבד רציתי להתייעץ ולשאול סבלתי במשך שנים מדלקות חוזרות בשתן ובהרבה מהבדיקות יצאו תוצאות של חיידקי e coli או פרוטאוס מירבליס בחודשים האחרונים הייתי מטופל אצל גסטרו כי היו לי הרבה שילשולים במשך יותר מחצי שנה לאחר שנטלתי פרוביוטיקה זה עבר ניתן לציין שגם אובחנתי עם פרוסאוזיס דלקת בפרוסטטה בעבר וקיבלתי כמויות גדולות של אנטיביוטיקה גם בתרבית זרע שערכתי בעבר היה חיידק פרוטאוס מרבליס ועכשיו יש לי תחושה של זרם בפין שהולך ובא האם יש קשר בין הדברים? מה עליי לעשות?

19/05/2012 | 14:24 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שי, התלונות שלו מגוונות ואינם אינדיקטיביות לאבחנה מסוימת. עלייך לפנות ליעוץ מסודר , בראש ובראשונה צריך להגיע לאבחנה ולאחר מכן לטפל בהתאם בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה