אשך שמאלי מוגדל

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/04/2012 | 13:39 | מאת: אליהו

לפני שבועיים קיבלתי כמה חזקה באשכים מכדורגל. המשכתי לשחק והכאבים עברו אחרי 2 דקות. למחרת הרגשתי כי אשך שמאל שלי מוגדל יותר. אין לי כאבים אבל גודל האשך עדיין גדול מהרגיל (בן 40) מה עלי לעשות? האם זו דלקת? ומה הטיפול, אם בכלל, בדלקת?

19/05/2012 | 14:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום במקרה זה ממליץ לך להיבדק ואולי לבצע US בהתאם לממצאים בבדיקה

20/05/2012 | 19:24 | מאת: אליהו

עשיתי US ובו נכתב כי יש לי הידרוצלה. הלכתי לאורולוג והוא אמר "אם אני רוצה, אני יכול לעשות ניתוח". תשובה כזאת של רופא מקצועי - לא מעלה ולא מורידה כלום. האם צריך לעשות ניתוח או לא. איזה דרכי טיפול נוספות יש?

מנהלי פורום אורולוגיה